A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

13 alkalmas OBES túlsúlyos torna program

28600 Ft helyett 14300 Ft-ért, állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással és természetgyógyász segítséggel, hogy a kilók végre eltűnjenek és Te fellélegezhess!
Csökkenő méret és szép, arányos forma - most lehetséges!

Ha már a súlyod komolyabb problémákat okoz, akkor bizony ezt komolyan kell venni, profi szakember segítsége kell. Na de mielőtt elszomorodnál, tudnod kell, hogy az Alizetics torna mindenféle ugra-bugra és súlyok emelgetése nélkül segít eltüntetni a felesleget. Mi egészségi állapotodhoz, életkorodhoz, életviteledhez igazított egyéni mozgásprogramot állítunk össze, amihez most táplálkozási tanácsadás és természetgyógyász segítség is jár.
AJÁNLJUK MERT:

Nekünk a kilók eltüntetése nem gond, Te pedig a program befejeztével végre fellélegezhetsz!
Fogyni, ahogyan már sokszor megálmodtad, de eddig még sehogyan sem ment? A sikerélmény útját most megmutatjuk Neked!

Az Alizetics rejtelmeibe szépen, fokozatosan, bevezetünk Téged, így a kilók csökkentése gyerekjáték lesz. Próbáld ki még ma, hiszen veszíteni valód nincsen, csupán csak a centiket felejtheted el profi szakember segítségével végleg.

Kattints most és meglátod, a vágyad teljesülhet, csak egy dolgot ne felejts, halogatni nem kell!
Legyél résen, mert ez ajánlat is véges számban áll rendelkezésre, ugyanis a termeinket a bejelentkezések sorában töltjük fel. Próbáld ki és mutasd meg mindenkinek, hogy fogyni így is, könnyedén lehet!
A torna időpontjai:

Hétfő, Szerda, Péntek 16:00-17:00 vagy ugyanezeken a napokon 17:00-18:00.
A torna helyszíne: Fitness Kapu - Cegléd u.1.
Beiratkozás időpontjai: 2017. január 16. és 2017. január 18. (max. 10 fős csoportokban)
Az edzés ideje: 60 perc.
A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
A kupon tartalma:

13 alkalmas OBES túlsúlyos torna bérlet, egészségügyi állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással és természetgyógyász szaktanácsával.
RÉSZLETEK:

Speciális mozgásforma és tanácsadás egyben, ráadásul még a tartásjavításban is nagyon sokat segít Neked!

Kezd el még ma, hiszen minek is halogatnád tovább a sulyok eltüntetését, amikor a fogyás erőlködés nélkül is működik?!

Táplálkozási tanácsadásban is nyugodtan fordulj hozzánk, hiszen ezzel az ajánlattal ez is automatikusan jár. A természetgyógyász szaktanácsa pedig csak hab a tortán, mert egy kis ráadással a sikert Neked megkoronázza.

Az esztétikai problémákat figyelmen kívül hagyva, sokan sajnos csak legyintenek, ha arról beszélünk, hogy az elhízás milyen óriási terhet ró egész szervezetünkre.

A túlsúlyt komolyan kell venni, éppen ezért az óráinkat profi felügyelettel vezetjük. Nem csak, hogy szigorú egészségi állapotfelméréssel kezdünk, hanem az edzések alatt végig figyelmen kísérjük a mozgásodat. Ráadásul mindenben a segítségedre leszünk, akár egyedi kérésed lenne vagy akár tanács kellene!

Az Alizetics alapokon működő OBES túlsúlyos torna rendszeres végzésével a méretek csökkennek és az izomszövetek szép, arányos formát vesznek fel !
 Az órák felépítése

 I. Bevezetés
Alacsony intenzitású gyakorlatok átmozgató, mobilizáló gyakorlatok: minden ízületet, izomcsoportot átmozgatva helyes testtartás kialakítása helyes légzés, kialakítása, begyakorlása, vízhez való szoktatás Tornától függően, a FOKOZATOSSÁG elvét követve

II. Főrész 
Izotóniás, nagy izomcsoportokat átmozgató gyakorlatok. 
Izomerősítés: komplex felső végtag erősítés felületes – és mély hátizmok erősítése hasizmok erősítése  Problémás területek edzése (combok,far tájék ). 
ÍZÜLETVÉDELEMRE nagy figyelmet fordítva

III. Levezetés 
Járógyakorlatok, egyensúly-, és koordinációs gyakorlatok 
Gerinc lazítása, nyújtása
Légző gyakorlatok: légzés optimalizálása, pulzus visszaállítása
Sérülések, izomláz, feszes-, görcsös izomérzés elkerülése 
Relaxáció: szervezet megnyugtatása
Az edzésre túlsúlyos, 90-100 kg feletti hölgyek jelentkezését várjuk.
Túlsúly? Nem probléma! Az Alizetics végleg megoldja a gondodat!

Fitness Kapu

4029 Debrecen
Cegléd utca 1.
06-30/597-0839

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések