A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

4 alkalmas Alizetics Jóga

10400 Ft helytt 5190 Ft-ért Simon Renáta - Alizetics Jóga oktatóval
Érezd magad jól testi, lelki és szellemi szinten is egyaránt!

Te tudtad, hogy a jóga segítségével nagyon sok pozitív változás történhet az életedben? Megtanulhatod, hogyan lehetsz friss és energikus egész nap, fényt deríthetsz arra, milyen módon maradhatsz sokáig fiatalos és felfedezheted a benned is szunnyadó békét, nyugalmat és boldogságot! A gyakorlatok mindegyike több ezer éves tradíción alapszanak és fokozatosan juttatnak el Téged is a teljesség állapotába. Változtass életeden, legyen harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb minden szinten!
AJÁNLJUK MERT:

A jóga gyakorlatsorok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a különböző relaxációs technikákra is, így az órák nagyon jól hatnak a testre és lélekre egyaránt.
A rövid bemelegítés átmozgatja a test főbb ízületeit, beindítja az energiaáramlást, felkészít a gyakorlatokra.
A néhány légzésig kitartott ászanák - jógapozitúrák - javítják a vér és nyirokkeringést, az emésztést és kiválasztást, erősítik az immunrendszert és egyensúlyba hozzák a hormonműködést.
Megerősítik a mély izmokat, javítják a testtartást és hajlékonnyá teszik a testet.
A pránajáma - légző gyakorlat - növeli a tüdőkapacitást, méregtelenít, tisztítja a finom fizikai testet.
A befejező relaxáció és vizualizációs gyakorlat rávezet a teljes ellazulás és tökéletes pihenés állapotára, feloldja a hétköznapi stresszt.
Az eredmény hosszú távon: egészséges test, nyugodt elme, belső béke.
RÉSZLETEK:

A jóga

A jóga nem sport, bár sokan tévesen csak egy mozgásformát látnak benne. A jóga egy egészséges élet- és szemléletmódmód, melyhez közel áll a természet szeretete, tisztelete és egyik legfontosabb elve: a nem ártás, melynek során megtanuljuk, hogy mennyire fontos, hogy ne bántsunk se másokat se önmagunkat. A társadalomban, amely ilyen emberekből épül fel létrejöhet egy szebb és szeretet teljesebb világ, ahol az emberek jobban odafigyelhetnek és törődhetnek egymással és ahol leginkább a valódi értékek számítanak.

A JÓGA ARRA TANÍT, HOGY BÉKÉT ÉS ELÉGEDETTSÉGET CSAK AKKOR TALÁLHATUNK, HA LÉNYÜNK ÉS LÉTEZÉSÜNK MINDEN SZINTJÉT HELYREÁLLÍTJUK

Mi az Alizetics Jóga ?

A jógának számos jótékony hatása van. A testet egészségessé és erőssé teszi, a lelket építi, az elmét pedig nyugtatja. Az Alizetics Jóga egy modern jóga, amely tartalmazza a tradicionális elemeket, a test megerősítésére és jó állapotának megőrzésére szolgáló ászanákat (poszturákat), a spirituális filozófiát és a légzés szabályozását (pránajámát). Az Alizetics Jóga egy poszturális gyakorlat sor, amely a hétköznapi ember számára is elhozza a jóga gyakorlás áldásos hatásait. Elsősorban ászanákon keresztül támogatjuk a fizikai test állapotát, ezzel megalapozva a test rugalmasságát, erejét és harmonikus működését.

Miért kezd el az Alizetics Jógát?

A jóga a test, az elme és a lélek tudománya. Emellett filozófia, etika, terápia, a lelki és testi fejlődés eszköze. Valódi értelmét maga a gyakorlása segít tudatosítani.
A jóga gyakorlatsor az egyedüli mozgásforma, mely a belső szerveket és mirigyeket is megmozgatja. Orvosi tanulmányok igazolják, hogy az egész testre hat. Rengeteg betegség megelőzhető általa.
A különböző légzőgyakorlatok növelik a tüdő kapacitását, a vér oxigénnel való telítettségét, ami azt eredményezi, hogy minden egyes belső szervhez, sejthez több oxigén jut, ami javítja működésüket, növeli az egész szervezet vitalitását. Segít az elme fókuszálásában.

Kiknek ajánljuk?

1. szint:
alapfeltétele: olyan felnőtt emberek jelentkezését várjuk, akik betöltötték a 18. életévüket, és olyan egészségügyi állapottal bírnak, ami lehetővé teszi a testgyakorlást
aki szeretne egy jó alapot kapni a jóga gyakorlati része terén
aki ép testben ép lélekkel szeretne rendelkezni
aki, a későbbiek folyamán ezt tanítani is szeretné
fizikai előnyei : növeli a test rugalmasságát, stabilitását, egyensúlyát, erejét, állóképességét,
mentális előnyei : oldja a stresszt, a mentális blokkokat, növeli a testtudatosságot, jobb alvást biztosít
2. szint:
alapfeltétel : aki elvégezte az 1. szintet
aki szeretné mélyíteni a tudását a jógában mind fizikális mind mentális szinten
aki elvégzi a 2-es szintet, az Alizetics alapjóga tanár oklevéllel gazdagodhat

3. szint:
alapfeltétel: aki elvégezte a 2. szintet
aki teljes körű tudást szeretne magáénak tudni
aki biztonságos segítséget szeretne nyújtani önmagának és tanítványainak

Próbáld ki Te is a jógát, hogy tested egészséges, elméd pedig nyugodt legyen. Találd meg a belső békét!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések