A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

12 alkalmas személyi edzés

25000 Ft helyett 12500 Ft-ért, 1 hónapos személyi edzés bérlet (12x60 perc), állapotfelméréssel, zsírszövetméréssel, edzéstervvel és táplálkozási tanácsadással a tökéletes alakodért!
Bomba alak, formás test!

Személyi edzés féláron, ráadásul 12 alkalom?! Végre eljött a Te időd! Most nem csupán egy átlagos személyre szabott edzésprogramban vehetsz részt, hanem komplett edzéstervet is kapsz és ráadásul még jól is fogod érezni magad azokon. Hogy miért? Mert a folyamatos mérések által, az eredményeidet látva, mosolyogva fogsz érkezni az edzésekre! Csúcsszuper alak, tartós eredménnyel! Ezt kínáljuk Neked!
AJÁNLJUK MERT:

Most végre rátaláltál a tökéletes alakformáláshoz vezető útra! Mi felmérjük fizikai állapotodat, terhelhetőségedet és konkrét tervet készítünk, hogy alakodat a legrövidebb idő alatt a lehető legcsinosabbra formáld!

Használd ki a lehetőséget és kattints most, mert ezt az ajánlatot ilyen szuper kedvezményesen már csak pár napig kaphatod meg!

Tökéletes alak és forma, ezt ajánljuk Neked!
RÉSZLETEK:

Te is egy olyan edzésformát keresel, amely biztos szakmai alapokon nyugszik? Személyre szabottan csak Veled foglalkoznak és folyamatosan mérik az eredményeidet?

Akkor egyszer és mindenkorra felejtsd el az edzőtermi gépeket!

Ez a speciális tréning ugyanis a testedet és az izmaidat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel. Nálunk nem az izomépítés a lényeg, hanem a kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető teljes és arányosan szép izomzat. Ez a módszer a tested természetes képességeit erősíti és emeli ki és így alakodat nemcsak esztétikailag formálja át, hanem hosszú távú, tartós eredményt is nyújt.

A személyi edző csak veled foglalkozik, kizárólag rád figyel és emellett folyamatos mérésekben is részed lesz. A siker garantált, így már csak Te hiányzol hozzá!

Próbáld ki Te is az alakformáló tréningeket személyi edzés keretében, ahol nemcsak egy komplett, személyre szabott edzéstervvel, hanem táplálkozási tanácsadással is ellátunk!

A kupon tartalma: 

- 1 hónapos,12 alkalmas személyi edzés bérlet állapotfelméréssel, zsírszövetméréssel, edzéstervvel és táplálkozási tanácsadással egybe kötve

- Ezen felül tartalmazza az állapot felmérés orvosi karton vezetését és a test-zsírszövet százalékszámítását is.

Az edzés menete:

- Ez első személyre szabott órán egy rövid beszélgetés során elmondhatod, hogy mi a célod: fogyás, izomépítés, betegség utáni felépülés, szülés utáni alakformálás vagy a fittség növelése stb.
- A konzultációt követően következik a zsírszövetmérés és állapotfelmérés, majd a személyre szabott gyakorlatokkal folytatódik a foglalkozás.
- Az edző segít neked abban, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat, figyelembe veszi az erőnlétedet és azt, hogy honnan szeretnél fogyni, vagy milyen izomcsoportokat szeretnél formálni.
- Az edző táplálkozási tanácsokkal is ellát, hogy minél előbb csúcs szuper alakod legyen!
Ha rendszeresen mozogsz:

- beindul a fogyás
- az izmok alakulnak, formálódnak
- javul a vér,- és nyirokkeringés
- fokozottabb lesz a méregtelenítés
- nő az agyi kapacitásod
- jobban kezeled a stresszt
- javul az alvásod minősége
- egészségesebb leszel
- jobb lesz a közérzeted
- nő teherbírásod
- több lesz az önbizalmad
És ne feledd, a sportot sosem késő elkezdeni!

Most nemcsak egy átlagos személyre szabott edzésen vehetsz részt, hanem komplett edzéstervet is kapsz és ráadásul még jól is fogod érezni magad azokon. Csúcsszuper alak, tartós eredménnyel, ezt kínáljuk Neked!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések