A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rettenetes helyzetbe került a Neoton énekesnője: "Ha már ezt is elveszik tőlem, abba belehalok"

Mi lesz most vele?
Csepeli otthona felújítására vett fel svájcifrank alapú hitelt Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője. Mostanra eljutott odáig, hogy nem tudja fizetni a törlesztőrészleteket, s elvehetik otthonát. Nyugdíja mindössze 28 ezer 5 száz forint, de neki havi 170 ezret kellene fizetnie 240 hónapig.

Egyetlen esélyük maradt. Telkük nagy részén kellene túladniuk, amely eddig nem sikerült, mert volt akinek túl nagy, volt, akinek pedig túl kicsi volt az eladó telekrész.

"Nagyon érzékeny ember vagyok, művészlélek! Ennyi gyötrelmet, amit át kellett élnem, képtelenség lenne elviselni. Imádom a gyümölcsfáimat! Reggelente mindig leülök ide kávézni, hallgatom a madarak csicsergését, és élvezem a csendet, a természet közelségét. Ez megnyugtat. Ha már ezt is elveszik tőlem, abba belehalok" - mondta az énekesnő a Hot!-nak, aki egyszer már elvesztette a szülei házát, és nagyon nem szereté ezt újra átélni. Jelenleg barátnője boltjában fog besegíteni heti 2-3 alkalommal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések