A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miután megerőszakolt egy lovat a férfi, azzal védekezett, hogy az állat rákacsintott

Szerinte ez volt a kanca beleegyezése, a bíróság azonban nem tartotta túl hitelesnek az érvelését. 10 hónap börtön vár rá.
Tíz hónapra börtönbe megy egy 31 éves ausztrál férfi, aki közösült egy lóval. Daniel Raymond Webb-Jackson azzal védekezett, hogy a ló rákacsintott, és ezt ő bátorításnak vette, számol be a Vice magazin.

Tavaly decemberben egy graftoni gazda figyelt fel rá, hogy lovai görcsösek és feszültek. Rosszat sejtett (bár eleinte csak betörésre gyanakodott), ezért biztonsági kamerákat szerelt fel az istállóban. Egy hónapra rá meglett a tettes, de nem egy egyszerű tolvajt buktattak le a felvételek, ahogy azt a gazda gyanította.

Január 22-én ugyanis meglátta, amint egy férfi benyit az épületbe, így azonnal értesítette a rendőrséget. Egy sarokban fekve találtak rá a férfira, akit le is tartóztattak. Arra azonban senki nem számított, amivel előállt: bevallotta, hogy az egyik lóval közösült, de mivel az állat kezdeményezett azzal, hogy megszagolta az ágyékát és még rá is kacsintott, szerinte közös megegyezésen alapult az aktus. A bíróság azonban nem igazán találta hitelesnek az érvelését: megállapították, hogy Webb-Jackson nemi szervével behatolt a lóba, és orális szexre kényszerítette.

A kétéves kanca gazdája egyébként azt is elmondta, hogy az állat az erőszakos aktus után agresszívvá vált, így kénytelen szinte mindig karámban tartani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések