A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Késsel támadt vendégeire egy gyrosos Budapesten

Kérték a panaszkönyvet, az egyik vendéget mentő vitte el.
Gyros-szeletelő késsel okozott súlyos sérülést egy vendégnek az egyik alkalmazott egy budapesti vendéglátóhelyen - számolt be az RTL Klub híradója.

Egy borsodi falu, Tornanádaska polgármestere és társasága tányért akart kérni a gyroshoz, de az eladó - a társaság szerint - ezt megtagadta. A csoport egyik tagja erre kérte a panaszkönyvet, amit nem kapott meg. Összeszólalkoztak, végül a vendéglátós a polgármester szerint hússzeletelő késsel fejen vágta az egyik vendéget, aki súlyosan megsérült.

A polgármester nem tagadja, hogy kiabáltak, de nagyon gyorsan történt minden, és már csak azt vette észre, hogy egyik dolgozója a fejét fogja, amikor pedig elvette a kezét, látták, hogy súlyosan megsérült a fején.

A sérült férfit a mentők kórházba vitték, ellátták, másnap saját felelősségére kiengedték. Az RTL úgy tudja: a késsel támadó alkalmazott az eset után azonnal felmondott.

Nézd meg az RTL Klub riportját!




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések