A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alig várja szabadulását Eva Rezesová - augusztusban, 6 év után engedik ki a börtönből

A szlovák milliomosnőt megkedvélték a börtönben, nem volt panasz a viselkedésére.
Mint a héten megírtuk, hamarosan szabadulhat a börtönből Eva Rezešová, aki 2012-ben négy ember halálát okozta egy közúti balesetben.

Már tavaly felmerült, hogy jó magaviselete miatt büntetésének kétharmada letöltése után feltételes szabadlábra helyezhetik a szlovák milliomosnőt, majd áprilisban is megerősítették.

A Nový Čas pár napja megírta, hogy
Rezesová ügyvédjén keresztül kérte feltételes szabadlábra helyezését, amit a budapesti bíróság helyben is hagyott, így a nő augusztusban kijöhet a börtönből.
A Blikk szerint Rezesová azóta folyton mosolyog, és szinte egész nap a közelgő szabadulásáról beszél.

Társai hiányolni fogják, ugyanis jól kijöttek vele, nem volt konfliktusa sem a többi elítélttel, sem az őrökkel. Sőt, szoros barátságokat is sikerült kialakítania.

Ottléte alatt munkát is vállalt, varrónőként dolgozott. Viselkedésére sem volt panasz, éppen jó magasviseletének köszönhette, hogy már korábban is többször kapott engedélyt eltávozásra, most pedig ezért jöhet ki a börtönből.

Családja és barátai - akik büntetése letöltése alatt is rendszeresen látogatták - természetesen már nagyon várják haza a 41 éves milliomosnőt, aki 6 évvel a négy ember halálát okozó balesete után hagyhatja maga mögött a börtönéletet.

Rezešová 2012 augusztusában ittasan vezetett az M3-as autópályán, amikor 165 km/h-s sebességgel X5-ös BMW-jével belerohant az előtte haladó autóba, melynek utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, a negyedik áldozat a kórházban hunyt el.

Mivel csak feltételesen kerül szabadlábra, ha a szlovák nő bármit elkövet az eredetileg kiszabott büntetéséből hátralévő 3 éven belül, azonnal újra hűvösre kerül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések