Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

A forralt bornál is sokkal finomabb: az édes, gyümölcsös puncs átmelegít a hűvös estéken


A téli sötét, hűvös esték sztárja lesz ez a recept.

A forralt bor nem az egyetlen téli hangulatú ital, amit elkészíthetsz. A tojáslikőr mellett próbáld ki idén ezt a gyümölcsös puncsot is.

Készítheted alkoholosan vagy alkoholmentesen is, sok jéggel vagy melegen fogyasztva, és a gyümölcsöket is bátran variálhatod ízlésed szerint.

Hozzávalók 12 személyre

    5 dl ananászlé
    3 dl áfonyalé
    8 dl fehérbor
    2 dl vodka
    1 l gyömbérsör
    2 lime
    2 narancs
    1 alma
    1 marék áfonya
    1 marék málna
    1 gránátalma
    fahéjrúd
    szegfűszeg
    gyömbér
    menta

Elkészítés:

Vegyél egy öblös tálat, amiben szépen mutat majd a gyümölcsös puncs, lehetőleg üveget.

Pucold meg a gránátalmát, vágd fel a narancsokat, almát és a lime-okat, vágj vékony darabokat a gyömbérből.

Öntsd a tálba a gyümölcsleveket, az alkoholokat és a végén a habzó gyömbérsört.

Tedd a puncshoz a gyümölcsöket és a fűszereket, és keverd össze a tálban az összetevőket.

Melegen és hidegen is finom lesz, talpas pohárban nagyon jól fog mutatni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések