A téli sötét, hűvös esték sztárja lesz ez a recept.
A forralt bor nem az egyetlen téli hangulatú ital, amit elkészíthetsz. A tojáslikőr mellett próbáld ki idén ezt a gyümölcsös puncsot is.
Készítheted alkoholosan vagy alkoholmentesen is, sok jéggel vagy melegen fogyasztva, és a gyümölcsöket is bátran variálhatod ízlésed szerint.
Hozzávalók 12 személyre
5 dl ananászlé
3 dl áfonyalé
8 dl fehérbor
2 dl vodka
1 l gyömbérsör
2 lime
2 narancs
1 alma
1 marék áfonya
1 marék málna
1 gránátalma
fahéjrúd
szegfűszeg
gyömbér
menta
Elkészítés:
Vegyél egy öblös tálat, amiben szépen mutat majd a gyümölcsös puncs, lehetőleg üveget.
Pucold meg a gránátalmát, vágd fel a narancsokat, almát és a lime-okat, vágj vékony darabokat a gyömbérből.
Öntsd a tálba a gyümölcsleveket, az alkoholokat és a végén a habzó gyömbérsört.
Tedd a puncshoz a gyümölcsöket és a fűszereket, és keverd össze a tálban az összetevőket.
Melegen és hidegen is finom lesz, talpas pohárban nagyon jól fog mutatni.
0 Megjegyzések