Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Rántott sajtfalatok jalapeñóval


A sajttal töltött, rántott jalapeño vendégvárónak is tökéletes. 


A rántott sajt sokaknak igazi komfortétel, amit bármikor tudnak enni. Ennek a kistestvére a rántott sajtgolyó, amit a csípős jalapeño és a lágy krémsajt tesz igazán ízletessé.

Hozzávalók 30 db falatkához
A töltelékhez
    45 dkg jalapeño
    45 dkg krémsajt
    2 evőkanál lime-lé
    fél teáskanál fokhagymapor
    fél teáskanál kömény
    fél liter tej
    25 dkg liszt
    10 dkg zsemlemorzsa
    só
    olaj a sütéshez

Elkészítés:
Vágd le a jalapeño szárát, és távolítsd el a magjait.

Egy közepes méretű keverőtálban keverd össze a krémsajtot a lime-lével, a fokhagymaporral és a köménnyel. Sózd meg, és kanállal töltsd a paprikákba.

Három különböző tálba tegyél tejet, lisztet és zsemlemorzsát, majd tej-liszt-zsemlemorzsa sorrendben panírozd be a töltött paprikákat. Egy serpenyőben hevíts bő olajat, és oldalanként néhány perc alatt süsd őket pirosra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések