A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia Hajdúszováton: kanálisba fulladt egy gyerek


Megrázó eset történt szerdán Hajdúszováton. Egy ötéves kisfiú vízbe fulladt.


Rendőr-, tűzoltó- és mentőautók jelentek meg szerda délután Hajdúszováton, a Bocskai utcában. Értesüléseink szerint vízbe fulladt egy kisgyerek, úgy tudjuk, egy 5 éves kisfiú az áldozat.
hajdúszovát, mentők, rendőrség, vízbe fulladt, gyerek,

A vármegyei rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

A rendelkezésre álló adatok szerint az ötéves kisfiú és hétéves bátyja a Kösely-csatorna mellett játszottak június 5-én délelőtt, amikor a gyerek beleesett a vízbe. Testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért hazaszaladt és szólt a szüleiknek, akik hívták a 112-es segélyhívó telefonszámot. A szülők és a hatóságok is rövid időn belül a helyszínre siettek, azonban a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset pontos körülményeit.

A tűzoltók emelték ki a vízbe fulladt fiút a csatornából

A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, akik kiemelték és átadták a mentőszolgálatnak a gyereket

– közölte érdeklődésünkre Papp-Kunkli Nóra, a vármegyei katasztrófavédelem szóvivője.
hajdúszovát, mentők, rendőrség, vízbe fulladt, gyerek,

Hajdúszovátot legutóbb 2023 decemberében rázta meg egy tragikus haláleset, amikor egy egyéves gyermek vesztette életét. A mentők akkor hiába küzdöttek a gyermekért, már nem tudtak rajta segíteni.

Három éve Kaba és Báránd között fulladt öntözőcsatornába egy kilencéves gyermek, amikor lánytestvérével a kanális partján játszott. 

Forrás: haon.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések