A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tényi nem szarozott, fel is jelentette a listázós Magyar Petit


Könnyen lehet, hogy jogi következményei lesznek a Tisza Párt alelnöke “listázós“ posztjának.

Természetesen a Facebook nem törli le a posztot, hiszen Dávid Dóra ott lapul Magyar Péter csapatában.

Magyar Péter büntetőjogi felelősségét feszegető válaszreakció érkezett az ATV-től arra, hogy a Tisza Párt alelnöke a Facebookon listázta a televízió munkatársait azok felekezeti hovatartozását és az ATV tulajdonosa által vezetett Hit Gyülekezetét emlegetve - írja hvg.

Magyar aztán egy újabb posztban provokációt emlegetve listázni kezdte az ATV-nél dolgozókat, felemlegetve, hogy ki tagja a Hit Gyülekezetének. Erre reagált a Media1-nek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, és kijelentette: 

„Rossz történelmi kort idéz, amikor emberek hovatartozását kezdik el nyilvánosan listázni, ezért az ATV minden jogi lehetőséget megad munkatársai számára, ha úgy döntenek, hogy megvédik az őket megillető jogaikat. Hozzájárulásuk nélkül személyes adatot róluk más nem oszthat nyilvánosság nyilvánosságra, az ilyen cselekedetet a büntetőtörvénykönyv is tiltja.” 

A Media1 arról is írt, hogy az ügyre nemcsak az ATV reagált, de időközben a be- és feljelentéseiről ismert Tényi István is közölte, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordult bejelentéssel „Magyar Péter az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletező bejegyzése miatt”. 


Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel...

Posted by Péter Magyar on Monday, June 10, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések