A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkéseltek egy férfit egy fővárosi gyorsétteremnél


Két társaság szólalkozott össze a XX. kerületben.

Hétfőn este egy fővárosi gyorsétterem parkolójában életveszélyesen megsebesítettek egy férfit. Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta egy társaság egyik tagja a XX. kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói 24 órán belül hat feltételezett elkövetőt fogtak el.

A megszúrt harmincöt éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők autókkal elmenekültek. A BRFK nyomozó főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában huszonhét éves haragosával, hogy konfliktusukat, amely egy nő miatt alakult ki, tettleg rendezzék.

A harminchat éves sértett egy barátját hozta magával, őt szúrták meg később. Ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések