A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kanizsay György Béla rendkívüli bejelentést tett: visszalép


Kanizsay György Béla a Hajrá Hajdúszoboszló polgármesterjelöltje rendkívüli bejelentést tett, amely szerint visszalép az indulástól így kíván esélyt adni annak az esetleges indulónak, aki te tudja győzni a jelenlegi polgármestert. Ugyanakkor reménykedik Dede Tamás a DK polgármesterjelöltjének a visszalépésében is. 

Mint fogalmazott: 

Az utóbbi napok részünkről rendre arról szóltak, hogy megpróbáljunk valahogy megegyezésre jutni a másik esélyes ellenzéki jelölttel, dr. Kerekes Lászlóval és pártjával, a Momentummal. Sajnálatos és érthetetlen módon mindentől és mindenkitől elzárkózott. Annak ellenére is tette ezt, hogy még az Ő támogatói is kérték az értelmes párbeszédre. A legtöbben – minden bizonnyal helyesen – úgy gondolják, hogy a jelenlegi polgármester leváltására szemben csakis akkor van esély, ha vele szemben csak egy jelölt indul.

Dede Tamás már korábban jelezte együttműködési szándékát, amennyiben Kerekes főorvos úr vagy én visszalépek. Ezt a Fideszt leváltani szándékozók is helyeslik. Mivel főorvos úr nem volt hajlandó velünk megegyezni, ezért úgy gondoljuk, hogy nem maradt más megoldás, mint a város lakosságával megállapodni annak érdekében, hogy egyáltalán esély legyen a jelenlegi városvezetéssel szemben sikeresen szerepelni. 

Éppen ezért bejelentem, hogy bár sokáig vívódtam döntésemen, de visszalépek a polgármesteri jelöltségtől. Ez korántsem megfutamodás, sokkal inkább egy felelős döntés, melyet kizárólag Hajdúszoboszló és Lakosságának érdekében hoztam meg. Kérem támogatóimat, döntésemet fogadják el, azt csakis városunk következő 5 éve miatt teszem!

A lakosságtól pedig azt kérjük, hogy visszalépésemmel egyidejűleg a Hajrá Hajdúszoboszló jelöltjeit támogassák az egyéni körzetekben (az egyes körzetben a függetlenként induló dr. Bihari-Horváth László múzeumigazgató urat), mivel Ők a leginkább felkészültek, alkalmasak, rátermettek és nem utolsó sorban a legesélyesebbek a képviselői feladatra valamennyi más csapat jelöltjeivel szemben. Bízunk benne, hogy Önök megértik és elfogadják döntésünket, és most vasárnap voksuk leadásánál figyelembe fogják venni kérésünket - írja Kanizsay.


Posted by Hajrá Hajdúszoboszló on Friday, June 7, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések