A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az áruló "Szaszi" visszatér a megsemmisült Jobbikhoz


Az atv.hu információi szerint teljesen új alapokra akarják helyezni a vasárnapi választásokon tragikusan leszereplő Jobbikot. Úgy tudják, hogy visszatér a párthoz Szabó Gábor, ez azonban nem kedvez Gyöngyösi Márton jelenlegi elnök esélyeinek.  

Szabó korábban Márki-Zay kampányát is segítette:

„Csalódottak vagyunk” – ezekkel a szavakkal állt ki nem sokkal éjfél után a sajtó elé Gyöngyösi Márton pártelnök, miután a Jobbik egyszázalékos eredményt ért el a vasárnapi európai parlamenti választáson, így nem nyert mandátumot a brüsszeli testületben.

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese pedig egyenes úgy fogalmazott szerda reggel az ATV Start című műsorában, hogy tragikus eredményt értek el, az EP-választáson, és nagyon szomorú eredményt a megyei és helyi önkormányzatokban is.

A néppártosodó Jobbik - áruló Szabó

Az atv.hu arról értesült, hogy visszatér a Jobbikhoz az a háttérember, - aki kitalálta  néppártosodást a radikális pártnak - Szabó Gábor, aki állítólag úgy fogalmazott: „ebben a hálóban én vagyok a pók" – soha nem volt a Jobbik „kirakatembere”, de rálátó források pártigazgatóként ő mozgatta a szálakat.  

A jelenlegi pártelnök meggyengülését vetítheti tehát előre Szabó Gábor visszatérése, és ezt erősítette meg az ATV forrása is, aki szerint 

„a Jobbikban mindenki Gyöngyösi Márton leváltása mellett van”. 

A Jobbik egyébként kedden arról adott ki tájékoztatást, hogy a párt elnöksége a választás eredményeit értékelve hétfőn arról döntött, a lehető legkorábbi időpontra kiírja a tisztújítást, "hogy a tagok olyan vezetőket választhassanak, akik segíthetik a párt újjáéledését és sikeressé tételét".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések