A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Poloska Péter rejtegeti az EP-képviselőjelöltjeit is, csak ő nyilatkozhat


Olyan emberek képviselhetik Magyarországot az Európai Parlamentben, akikről gyakorlatilag semmit sem tudunk. Magyar Péter pártja, a Tisza Párt egy kamu pályázaton választotta ki a képviselőjelöltjeit. Az EP-listát Magyar vezeti, de ő előre jelezte, hogy nem veszi fel a mandátumot - írja a hungarofób Telex.

A közvélemény-kutatások szerint akár négy-öt képviselőt is küldhet az EP-be a Tisza Párt.

Azt azonban nem tudni, hogy mégis milyen elképzeléseik vannak a párt jelöltjeinek az Európai Unióról, Magyarország jövőjéről vagy egyáltalán a politikáról.

A kampányban egyedül Magyar Péter szerepel, a többi képviselőjelöltet rejtegetik a nyilvánosság elől. Tarr Zoltán kivételével nem szerepelnek kampányfórumokon, és nem adnak interjúkat sem. Eddigi nyilvános szereplésein Tarr sem képviselői terveiről beszélt, így az ő terveiről se tudunk lényegében semmit - írja a lap.

Lassan egy hónapja keresik a Tisza Párt legismertebb képviselőjelöltjér Kulja András sebészt, egészségügyi kommunikációs szakértőt. Először április 22-én, a hivatalos kampányidőszak kezdete után két nappal keresték meg Kulját. Akkor azt írta: örömmel vállalná az interjút, de egy-két hét türelmet kér. Azóta többször is keresték emailben és Messengeren, de már nem reagál a levelekre. A Tisza Párt EP-listájának negyedik helyéről a felmérések szerint szinte biztosan képviselő lesz.

Hétfőn interjút kértek Dávid Dórától, aki a Tisza Párt EP-listájának második helyén szerepel.

Mivel Magyar Péter nem tervez kimenni Brüsszelbe, gyakorlatilag a Meta/Facebook londoni irodájának jogtanácsosaként dolgozó Dávid Dóra a Tisza Párt listavezetője.

Röviden csak annyit válaszolt, hogy forduljanak a Talpra magyarok! sajtóosztályához. Hétfő óta négy emailben is keresték Magyar Péter pártjának sajtóosztályát, de egyik levelükre sem reagáltak - picsogja a Telex. 

Miközben Magyar Péter sorra adja az interjúkat, a Telex stúdiójában is két alkalommal járt, a csapatáról, a körülötte lévő szereplőkről semmit nem tudni - teszik hozzá.

A képviselőjelöltek közül egyedül Tarr Zoltán református lelkész adott több interjút az elmúlt időszakban. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések