A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghosszabbították a moszkvai terrortámadás gyanúsítottjainak letartóztatását

A moszkvai Basmannij-bíróság 2024. augusztus 22-ig meghosszabbította annak a négy gyanúsítottnak a letartóztatását, akik akiket a Crocus City Hall koncerttermben történt támadás elkövetésével vádolnak.

A bíróság meghosszabbította a moszkvai Crocus City Hallt megtámadó terroristák négy társának letartóztatását – írja a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

A lap megjegyzi, hogy a bíróság helyt adott a terrortámadás négy feltételezett elkövetője – Nazrimad Lutfulloi, Jakubjon Juszufzoda, Muhammad Saripzoda és Dzsumakhon Kurbonov – elleni nyomozás beadványainak. A tárgyalásokat az ügy titkossága miatt zárt ülésen tartották.

A bíróság 2024. augusztus 22-ig meghosszabbította a terrortámadás feltételezett elkövetőinek letartóztatását.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, márciusban lövöldözés történt Oroszország fővárosában, Moszkvában a Crocus City Hall nevű bevásárlóközpontban, a város északnyugati részén. A merényletnek információk szerint mintegy 140 halálos áldozata lehet, amit a jelentések szerint öt fegyveres követett el.

A terrortámadás elkövetését az Iszlám Állam is magára vállalta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések