A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj legújabb ötlete: fontolóra venné a marihuána legalizálását


A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke azzal érvelt, hogy a marihuána legalizálása után „nem lett” felfordulás az Egyesült Államokban.

Márki-Zay Péter a TikTok-oldalán a marihuána legalizálásáról beszélt. A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke az euró bevezetésével kapcsolatban is megnyilvánult.

„Egy nagyon kemény, nagyon szigorú, Magyarországnál sokkal szigorúbb szabályok voltak az Egyesült Államokban, néhány évvel ezelőtt legalizálták a marihuánát, 

és úgy látom, hogy nem lett belőle felfordulás, úgyhogy én akár meggondolnám ezt. Ez nem vonatkozik természetesen a keményebb drogokra”

– mondta Márki-Zay Péter.

Az euró bevezetése

„Az euró bevezetésére pedig annyit, hogy az az egyik legfontosabb célkitűzésünk volt, nagyon sok magyar családot és magyar vállalkozást is segítene az, hogyha Magyarország egy viszonylag inflációálló és nemzetközileg kereskedett pénznemmel, az euróval rendelkezne” – fejtette ki a véleményét Hódmezővásárhely polgármestere.


@markizaypeter

Legalizálnám-e a marihuánát? Bevezetném-e az eurót? mzp márkizay márkizaypéter mmn24 kérdezzfelelek

♬ eredeti hang – Márki-Zay Péter - Márki-Zay Péter

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések