A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azahriah megint "nem politizál": nagyon tetszik neki Poloska Péter


A libsi média által felkapott "zenész" az utóbbi időben többször is megnyilvánult közéleti kérdésekben, Pressman rezidenciáján vacsorázhatott, majd a ballibsi influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi tüntetésre" videóüzenetet is küldött.

Azahriah szerint beérett egy generáció, aki már nem apolitikus, és kezébe veszi a közügyeket. Azt is üdítőnek gondolja, hogy Magyar Péter tüntetésein fiatalok is felszólalnak, és fiatalok is feltűnnek.

„Izgalmas dolog, hogy a Fideszből kiválik valaki, mert erre még nem nagyon volt példa. Novák Katalin és Varga Judit lemondatása is egy bizonyíték volt a kormány gyengeségére. Azért egy Kaleta-ügyet és egy Szájer-ügyet is elsunnyogtak úgy, hogy mindenki tudott róla, de nem történt semmi, ment tovább az élet. (…) Egyformán érkezik Fidesz- és DK-kritika Magyar Péter részéről. Azért ezt ellenzéki oldalról még nem próbálták meg”  – mondta az Azahriah nevű bohóc.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések