A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Fehér Háznak hajtottak autóval


A jármű nagy sebességgel csapódott be az elnöki rezidencia egyik kapujába.

Autó ütközött a Fehér Ház egyik kapujának Washingtonban, a sofőr meghalt, az eset nem jelentett biztonsági kockázatot – közölte az amerikai titkosszolgálat. „Nem sokkal este fél 11 előtt egy nagy sebességgel érkező jármű a Fehér Ház körüli biztonsági kordon egyik kapujának ütközött” – közölték az X közösségi hálózaton.

 A biztonsági szolgálat helyszínen lévő tagjai azonnal megpróbálták kimenteni a sofőrt, aki a helyszínen életét vesztette – közölték.

A vizsgálat folyamatban van, Anthony Gugielmi, a Fehér Ház biztonságáért felelős szervezet szóvivője közölte, hogy nem volt fenyegetés, az incidensnek nem volt következménye a közbiztonságra nézve. Januárban már egy embert őrizetbe vettek, mert szintén az egyik kapunak ütközött az autójával.

A Fehér Házba az elmúlt években több betörési kísérlet is történt, amelyek kellően aggasztóak voltak ahhoz, hogy a biztonsági szolgálatok 2020-ban úgy döntsenek, hogy új, magasabb és erősebb fémből készült kordont építsenek az elnöki rezidencia köré.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések