A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új rekord? 33 gyereket kereszteltek meg egyszerre Hajdúszoboszlón


A lelkésznő az utóbbi idők kézilabdasikereit is beemelte az istentisztelet szövegébe. 

A Hajdúszoboszlói Református Egyházközség történetének egyik legkiemelkedőbb eseményét tartotta április 21-én: egy nem szokványos ünnepi istentiszteleten 33 gyermeket kereszteltek meg szüleik és keresztszüleik jelenlétében – közölte az egyházközség.


Mint írták, az igehirdetésben Czető Viktória lelkésznő gondolatébresztő párhuzamot vont az alkalom fontossága és a jelenlegi magyar kézilabdasikerek között, hiszen ez utóbbi lázban tartja a sportszeretőket a megszerzett párizsi olimpiai kvalifikációval. 

„Isten egy igazán lelkesítő szövetségi kapitány, aki mindent megtesz csapata eredményéért. Ezért adta nekünk a legnagyszerűbb csapatkapitányt, Jézust, aki lelkesít, motivál és minden körülmény között velünk van. Már csak azt kell megtalálni az életben a gyermekeknek, hogy ki melyik poszton lesz eredményes. Ebben tudnak segíteni a szülők, keresztszülők és a közösség. A siker pedig biztos, hogy nem marad el!” 

– hangzott el a lelkésznő beszédében.

(HAON)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések