A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tom Cruise olyat tett egy lesifotóssal, amire csak kevés hollywoodi sztár vetemedne


Szombat este Londonban ünnepelték meg, hogy az énekesnőből lett divattervező, Victoria Beckham 50 éves lett. 

A kerek évforduló alkalmából megrendezett fényűző partin igazi sztárdömping volt: a magánbulira többek között a Spice Girls tagjai, Geri Halliwell, Emma Bunton és Mel C, valamint Salma Hayek, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley, Gordon Ramsay, Marc Anthony és Tom Cruise is hivatalos volt. Utóbbi ráadásul nem kis felfordulást okozott azzal, hogy megérkezett a zárt körű rendezvényre.

A 61 éves filmcsillagot rengeteg rajongó és lesifotós várta már a helyszínen. A nagy tolongásban az egyik paparazzo el is esett: a férfi teljes felszerelésével együtt vágódott hanyatt a lépcsőn, ám Cruise – igazi hős módjára – a segítségére sietett.

Arról, hogy a színész segít feltápászkodni a férfinak, több videó is készült. Cruise-t most e kedvesnek mondható gesztus miatt sokan dicsérik, főleg, hogy a legtöbb hollywoodi világsztár ki nem állhatja, ha lesifotósok járnak a nyomában. Azért már kevésbé magasztalják, amiért a napokban kihagyta lánya, Suri Cruise 18. születésnapját.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések