A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több NATO-tag titokban arra készül, hogy katonákat küld Ukrajnába


Edward Luttwak szerint ha Európa nem tud elegendő katonát biztosítani, Oroszország győzni fog a csatatéren, és akár Közép-Európába is visszatérhetnek az orosz csapatok. 

Döbbenetes cikket közölt az UnHerd csütörtökön: a szerző, Edward Luttwak arra a következtetésre jutott, hogy a NATO-országoknak hamarosan katonákat kell küldeniük Ukrajnába, különben el kell fogadniuk Ukrajna katasztrofális vereségét.

A lap azt is megállapította, hogy a britek, a franciák, valamint a skandináv országok teljes titokban már arra készülnek, hogy csapatokat küldjenek Ukrajnába. A katonai szakértő persze hozzátette, hogy ezek egy része kis elit egységnek számít, a másik pedig logisztikai személyzetet jelent, akik mind távol maradnak a fronttól.

A cikk szerzője a cikk végén arra a következtetésre jutott, hogy ha Európa nem tud elegendő katonát biztosítani, Oroszország győzni fog a csatatéren, és akár Közép-Európába is visszatérhetnek az orosz csapatok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések