A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű tragédia az Alpokban, a halálba zuhant egy férfi


Rövid időn belül két halálos baleset nyomaira bukkantak az osztrák hatóságok az Alpokban. Alig egy hét telt el, amióta megtalálták egy lezuhant Cessna 172 típusú kisgép roncsait és benne egy tapasztalt német pilóta holttestét, most egy stuttgarti túrázó nem tért haza egy csúcshódításról.

A tervek szerint szombaton tért volna haza egy túrázó a tiroli Alpokból, de hiába várta a családja, a 43 éves férfi mintegy 150 métert zuhant és meghalt – írja az Index. 

A 43 éves stuttgarti férfi egyedül indult túrázni az osztrák hegyvidéken, a 2000 méter magas Schneidspitzét mászta volna meg. Nem sokkal az ereszkedés előtt, szombaton egy videoüzenetet küldött a családjának, amiben elmondta, annyira rosszak az időjárási viszonyok, hogy a túrát közvetlenül a csúcs alatt abba kellett hagynia. 

A túrázó azonban végül nem érkezett haza szombaton, ezért a családja értesítette a rendőrséget. A rendőrök megtalálták a férfi autóját a Höfen/Hahnenkamm felvonó parkolójában. Ezután helikopterrel kezdték keresni, és meg is találták a holttestét a bajor határ közelében. A nyomok alapján a rendőrség azt feltételezi, hogy a férfi megcsúszott és mintegy 150 métert zuhant.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések