A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó helyretette a kekeckedő riportert


A külügyminiszter tiszta vizet öntött a pohárba, pedig valamit nagyon félre akart érteni a riporter. 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán közzétett videóban rántotta le a leplet arról a lejáratókampányról, amely Magyarország ellen zajlik a nyugati média különböző felületein, főcímeiben, műsoraiban.

Az egyik videórészletben a műsorvezető Orbán Viktor azon kijelentését járja körül körül és értelmezi, amely szerint: „el kell foglalnunk Brüsszelt!”.

„Mi, akik a szuverenista táborba tartozunk, azt mondjuk, hogy nem szabad több hatáskört Brüsszelbe vinni a tagállamoktól, mert az a szuverenitásunk nagy részének feladásával járna. Mi ezt nem támogatjuk.

Ezért azt reméljük, hogy a következő európai parlamenti választásokon a szuverenista politikai erők, a szuverenista politikai pártok nagyarányú győzelmet aratnak majd”

– fogalmazott Szijjártó.

A műsorvezető végül így összegzett: „tehát Brüsszel elfoglalása nem arról szól, hogy magyar katonai alakulatokkal vennék át az elnökséget.” Erre az abszurd felvetésre Szijjártó Péter csak ennyit válaszolt: „Ezt veheti biztosra, ezt veheti természetesnek.”

Elfoglalni Brüsszelt❓❓❓

Elfoglalni Brüsszelt❓❓❓

Posted by Szijjártó Péter on Friday, April 19, 2024

(mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések