A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Shakira újra szerelmes, az Emily Párizsban sztárjával randizik az énekesnő


A hírek szerint Shakira ismét szerelmes, az új barátja pedig nem más, mint az Emily Párizsban sztárja!

Nehéz időszakon van túl Shakira, hiszen nem is olyan régen ért véget a kapcsolata Piquével. Ám a hírek szerint ismét megtalálta a szerelmet, mivel az Emily Párizsban színészével randizik. Lucien Laviscount és az énekesnő kapcsolata még csak kezdeti fázisban van, de a bennfentesek szerint nagyon aggódnak érte a barátai. 

2022-ben ért véget Shakira kapcsolata Piquével. A szakításuk nagy botrányt kavart, főleg azután, hogy kiderült, a focista megcsalta az énekesnőt. Shakira végül nyilvánosan vágott vissza az exének, és hónapokon keresztül üzengettek egymásnak. Később Shakirát több sztárral is hírbe hozták, de egyik pletykát sem erősítette meg. 

Most azonban úgy fest, hogy ismét szerelmes, legalábbis erről számoltak be a sztár barátai. Shakira új barátja Lucien Laviscount, aki az Emily Párizsban című sorozatból lehet ismerős. Az énekesnő és a színész a Punteria című videóklip forgatásán ismerkedtek meg, mivel Lucian alakította Shakira szerelmét. A hírek szerint igazán közel kerültek egymáshoz, mivel már látták őket randizni. Az informátorok pedig megerősítették a sztárpár kapcsolatát a Daily Mailnek. 

Shakira kétségbeesetten szeretne szerelmes lenni – de a barátai aggódnak, mert Lucien lassan kúszott felfelé a hírességek ranglétráján, miközben olyan nőkkel randevúzott, akik mind kevésbé voltak híresek, mint Shakira

– magyarázta egy forrás a Daily Mailnek. 

Az énekesnő barátai attól tartanak, hogy a kapcsolat nem fog sokáig tartani, és Lucian csak hírnevet szeretne. Úgy vélik, Shakira még nincs túl teljesen a szakításon, az új kapcsolat és egy esetleges csalódás pedig csak még jobban megviselheti. A Daily Mail kereste a sztárok képviselőit, de még nem nyilatkoztak.

Via

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések