A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendőrök vitték el az ellenzék győri polgármesterjelöltjét


Pintér Bence azt szerette volna megtudni, kik a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. alvállalkozói.

Rendőrök vitték ki a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. területéről Pintér Bencét, miután a győri polgármesterjelölt megpróbált bejutni az épületbe – derült ki a politikus Facebook-oldaláról.

Pintér bejegyzéséből kiderült, hogy januárban egy év pereskedés után az önkormányzati tulajdonú kukás céggel, a GYHG-vel szemben indított közadatperemben kimondta a Kúria, hogy a cégnek ki kell adnia alvállalkozóik listáját. Azonban a polgármesterjelölt állítása szerint 

a GYHG a kúriai a döntés ellenére nem tett ennek eleget.

A Tiszta Szívvel a Városért, az LMP és a Momentum győri polgármesterjelöltje személyesen akarta felszólítani a cégigazgatót, Nagy Csabát, hogy tegyen eleget a a harmadfokú bírósági döntésnek. Azonban a GYHG épületében először a biztonsági szolgálat emberei, majd a helyszínre érkező rendőrök állták Pintér Bence útját. 

A politikus végül rendőri kísérettel hagyta el a helyszínt.

„Természetesen vissza fogok térni, nem adom fel” – zárta sorait a jelölt.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

RENDŐRÖKKEL VITETTEK KI A GYHG-BÓL, MERT BE AKARTAM MENNI A BÍRÓSÁGI VÉGZÉSSEL, AMI KIMONDJA, KI KELL ADNIUK AZ IGÉNYELT...

Posted by Pintér Bence on Tuesday, April 2, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések