A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perintfalvi Rita vidéki, alacsonyabb iskolázottságú, kormánymédiát fogyasztó "tesztalanyaival" tölötte az ünnepeket


Vidéki, alacsonyabb iskolázottságú kormánymédiát fogyasztók ők, akikhez az internet nem jut el, házuk előtt gyakoriak az óriásplakátok - rinyálja a bántalmazó új messiást ajnározó balliberális teológus. 

„Az ünnepeket vidéken töltöttem és találkoztam azokkal a tesztalanyaimmal, akiken a fideszes propaganda hatásait mérem. Vidéki, de városban élő, alacsonyabb iskolázottságú, alapvetően kormánymédiát fogyasztók, akikhez az internet nem jut el, max. az RTL, házuk előtt gyakoriak az óriásplakátok. A Varga-Magyar ex-házaspár csúcsra járatott sztorija kapcsán a véleményük egységes és egyértelmű volt: Judit a szegény, szerencsétlen, bán*talmazott nő és Péter az agresszív, durva, kegyetlen bán*talmazó. És mindezt úgy, hogy a Hajdúval készült riportot végig sem nézték, csak az előzetes beharangozókat, amikre már eddig is milliárdokat költhettek, mert minden csatornán ez folyik orrba- szájba. És át is megy. Minden kétséget kizáróan.

Vagyis most Magyar színre lépése rendkívül jót tesz a bukott igazságügyi miniszternek! Hiszen a ped0fil bűnözőt védő és ezzel a gyermekek bán*talmazását hosszú évekig lehetővé, sőt biztonságossá tevő K. Endrének adott kegyelmi kérelem ellenjegyzője helyett most Varga Juditból lett a könnyes szemű bán*talmazott asszony, aki pedig minden este főzött drága férjére, sőt zsíros pozíciókát adott neki, ahol munka nélkül élvezhette a jólétet. Vagyis a rogáni propaganda megfordította a szerepeket: Varga nem tettes többé, hanem áldozat! Aki érdemes a nép együttérzésére és szánalmára. Miközben a bicskei gyermekekről már régen megfeledkezett a nagyérdemű!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések