A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mező Gábor írása: „Hazudsz, szakállas”


„Hazudsz, szakállas” – mondja (szólja hozzá) a proletár arra, amikor Vitár Róbert (bebörtönzött keresztény társairól jelentő besúgó) és Vitray Tamás (aki a sportújságírók „vörös Faustjánál” is támogatottabb volt a diktatúrában) múltjáról próbál beszélni az ember. 

Persze a videó szerencsére nézett, a valódi gyűlölködők csak az elmúlt napokban jelentek meg a szokásos szövegeikkel (irigy vagyok/ gyűlölködő / irigy és gyűlölködő/ és még milyen szar, beszédhibás stb. ember is / és az Orbán! / hát hogy jövök én ahhoz, hogy a Vitrayt, meg a Vitárt!; etc., etc.).  

Észérv a részükről nyilván nincs, de élvezik az internet adta szabadságot, amikor a jó proli bárhova odaböföghet valamit. A legtöbb személyeskedést törlöm, néhányat meghagyok. Nem is tudom, hogy miért hagyom meg, talán mert, de valójában nem tudom, a lényeg, hogy mi lesz akkor, ha megint leborotválom a szakállam, akkor mi lesz, akkor csak annyi lesz

hazudsz. 

Múlt, titkos megbízotti munkakör, Rákosi és Kádár segge, ex-hadnagy elvtárs nyugati útjai, minden és minden – elfelejtve. Mennek a lefolyóba a szakállam szőrszálaival együtt? 

Sohasem lesz „mainstream” az igazság errefelé?


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések