A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkínoztak egy magyar fiút a román junior tornászválogatott edzőtáborában


Az áldozat az eset másnapján távozott az edzőtábor helyszínéről, és hazament Lugosra. 

A ProSport csütörtökön döbbenetes esetről számolt be: egy 15 éves lugosi fiút állítólag megkínozott két társa a junior tornászválogatott resicabányai edzőtáborában.

A lap információi szerint az Európa-bajnokságra készülő fiatal tornászok alkoholt fogyasztottak és dohányoztak a táborban. Két másik kiskorú sportoló az elbeszélés szerint megtámadta a magyar nemzetiségű fiút. 

A fiúnak eközben azt kiabálták, hogy „Ungure”, de senki sem állította le a megaláztatást – írta a ProSport név nélküli forrásokra hivatkozva.

Az áldozat másnap távozott az edzőtáborból, és elmondta a szüleinek a történteket. A sportlap felvette a kapcsolatot a fiú apjával, aki viszont csak annyit mondott, hogy nem fordultak a rendőrséghez, és egyelőre nem tesznek semmit. 

– idézte az apát a ProSport. Eközben Carmencita Constantin, a sportági szervezet elnöke csak annyit közölt, hogy jelenleg az Európa-bajnokságra készülnek, de amint az ügy a vezetőtanács elé kerül, tájékoztatni fog róla – olvasható a Maszol.ro portálon

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések