A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Giorgia Meloni is megszólalt a Magyarországon kegyetlenkedő antifa ügyében


Az olasz miniszterelnök szerint a magyar kormány sértegetése és a baloldali kampány csak árt Ilaria Salisnak, akit joggal vittek bilincsben a bíróság elé. 

Az Ilaria Salisszal kapcsolatos baloldali kampány, a magyar kormányt sértegető parlamenti képviselők esetében fennáll a veszély, hogy nem lesz Salis előnyére, sőt, árt neki – mondta Giorgia Meloni olasz miniszterelnök az ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó antifa aktivista ügyében.

Az Il Foglio beszámolója alapján a kormányfő kijelentette,

Az olasz média mártírként állítja be a szélsőbaloldali támadót, és a legtöbb lap következetesen azt állítja, hogy fegyveres nácik voltak az áldozatok, ám az Il Foglio volt az első, amely bizonyos tekintetben korrekten körüljárta a témát.

A szélsőségesen magyarellenes Demokrata Párt úgy próbálta meg Salist kihozni a börtönből, hogy mentelmi jogot biztosít neki azzal, hogy elindítja az EP-választáson, ám végül egy belső vita után úgy döntöttek a párt vezetői, hogy lemondanak erről a tervükről.

(mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések