A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiadta a rendőrség a fotót, ezzel a házi barkács pisztollyal ölték meg a komádi vállalkozót


A fegyvert a hírek szerint a gyanúsított saját maga készítette.  

Letartóztatta a bíróság hétfőn az 56 éves férfit, akit egy komádi vállalkozó meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi még pénteken kora este lőtte le 64 éves áldozatát, aki egyébként a munkaadója is volt egyben. A helyiek szerint a tragikus eset hátterében bérvita állhatott.

A vármegyei rendőr-főkapitányság a letartóztatásról szóló közleményében azt írta, a két férfi összevitatkozott, szó szót követett, dulakodni kezdtek. A fiatalabb férfi ezután az autójához ment, onnan elővette maroklőfegyverét, és meghúzta a ravaszt. A hétfői Tényekben elhangzottak szerint

a gyanúsított egy olyan maroklőfegyvert használt, amelyet saját maga készített, a rendőrség a friss közleményben pedig meg is mutatta a pisztolyt.
A fegyver már első ránézésre is minimum rusztikus, magassága nagyjából 10 centiméter, és feltűnő még, hogy nincs a ravasz körül sátorvas.


A településen azt beszélik, hogy az áldozat több mint egymillió forinttal tartozott munkavállalójának, akinek azért volt szüksége a pénzre, mert a gyerektartást kellett kifizetnie belőle.

A Tények szerint a vállalkozó családja összeomlott a tragédia után, a férfi testvére a közösségi oldalán verssel emlékezett az áldozatra

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések