A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Havas Henrik szerint Varga Judit egy „botrányhős”


Havas szerint Magyar Péter színre lépése egy elterelő hadművelet, Varga Judit interjúja pedig egy „kottából elmondott rizsa”.

Vasárnap ismét jelentkezett Dömsödi Gábor és Havas Henrik a Frisshírek podcastjében. A műsorban a szokásokhoz híven igen sokat szurkálta egymást a két részvevő, így kellett egy kis idő, amíg releváns közéleti témákhoz értek. 

A műsorban Havas Henrik a Hajdú Péter által készített Varga Judit interjúról elmondta, hogy szerinte a műsorvezető egészen elképesztő. Szerinte nonszensz úgy leülni „egy botrányhős nővel”, hogy nem kérdezi a volt minisztert politikai témákban.  Havasnak tehát annak ellenére, hogy több évtizedig a televízió világában dolgozott nem tűnt fel – amit egyébként Hajdú Péter is többször említett –, hogy

a Frizbi egy bulvárműsor, nem pedig politikai adás. 

Havas Henrik szerint Hajdúnak fel kellet volna tennie azt a kérdést, hogy miért maradt ennyi ideig együtt Varga Judit Magyar Péterrel. Úgy látják a műsor résztvevői, hogy a Magyar Péter jelenséggel ismét két részre szakadt az ország. Havas továbbá azt is elmondta, hogy szerinte Magyar Péter színre lépése egy elterelő hadművelet,

Varga Judit interjúja pedig egy „kottából elmondott rizsa”.
Ezt követően szóba került az orosz-ukrán háború is. Havas szerint felháborító, hogy a háború kitörése óta Szijjártó Péter külügyminiszter több, mint hatszor volt Oroszországban.

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések