A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gulyás: Nincs közöm ahhoz, ami Magyar Péter ügyében történik, de ha mégis, nagyon hálásak lesznek nekem


Az ATV arról kérdezte Gulyás Gergelyt, hogy lehet-e Magyar Péternél olyan hangfelvétel, amelyen Gulyással beszélgetnek a Schadl-Völner-ügyről.

Gulyás szerint neki Varga korábban is mondta, hogy a férje egy hangfelvétellel fenyegeti, de nem tudta megmondani, hogy tényleg létezik-e a felvétel. Gulyás szerint az biztos nem lehet igaz, amit Varga Judit a felvételen mond, hogy Völnernek a letartóztatása előtt fél évvel szóltak volna.

Gulyás szerint

ahhoz, ami Magyar Péterrel most történik, neki nincs köze, de ha mégis, akkor neki még nagyon hálásak lesznek.

A párbeszéd egészen pontosan így hangzott:

– A miniszterelnök úrral beszéltek-e erről az ügyről vagy az egész Magyar Péter-jelenségről? Évtizedek óta barátja volt. És miniszterelnök úr bizalma változott-e?

– Nem láttam jelét ennek. Most nem szeretnék elemzői pozícióba kerülni, de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. (...) Jól jegyezze meg mindenki.

– Hálásak? Miért?

– Nagyon. Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem.


Gulyás Gergely a Magyar Péter-ügyről

❗️Komoly üzenet! ➡️Gulyás Gergely elmondta a véleményét a Magyar Péter-ügyről. 👇🏻8 másodpercben!

Posted by Bohár Dániel - Riporter on Thursday, April 11, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések