A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gattyán György pártja is megméretteti magát a választásokon


Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, szakértőkből álló EP-listával indul a Megoldás Mozgalom (MEMO) a június 9-i választásokon – áll a párt szombati közleményében.

A Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalom megméretteti magát az idei önkormányzati és európai parlamenti választásokon június 9-én. Mint írták, a párt célja, hogy a jövőben kizárólag olyan emberek képviseljék Magyarországot az Európai Parlamentben, akik már idehaza, a saját szakterületükön bizonyítottak, és akár nemzetközi szinten is maradandót alkottak – írja az Index. 

A MEMO szerint olyan magyar európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik határozottan tudják képviselni Magyarország érdekeit, és nem állnak folyamatosan harcban az Európai Unióval. 

,,Erősítenünk kell az európai közösséget a nemzeti értékeinkkel: a tudásunkkal, a szorgalmunkkal és a tehetségünkkel. Működjünk együtt az EU tagországaival, hogy több gazdasági erőforrás érkezzen hazánkba, amelyek nem szűk érdekcsoportok gazdagodását segítik, hanem minden, Magyarországon és Európában élő magyar emberét. Őrizzük meg a nemzeti értékeinket: a magyar gazdák szorgalmas munkájával megtermelt élelmiszereket, a hazai vállalatok által előállított termékeket, amelyek nemcsak versenyképesek Európában, de meg is előzik sokszor az uniós versenytársakat" – áll a párt közleményében. 

A Megoldás Mozgalom EP-listája: Huszár Viktor – Megoldás Mozgalom-elnök; Karl Dóra jogász, vállalkozó; Bogó Dániel ügyvéd; Paksi Piroska jogász, vállalkozó; Szilágyi Norbert ügyvéd; Horváth Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy; Tóth Mihály ökumenikus lelkész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések