A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev Klára a keblére ölelte Karácsony Gergelyt


Dobrev Klára és Karácsony Gergely most már nyíltan ölelkeznek a hatalom megszerzése céljából, hiszen a DK, az MSZP és a Párbeszéd hosszútávú stratégiai megállapodást kötött. Ez pedig azt jelenti, Gyurcsányék diktálják hivatalosan is a tempót. A baloldal kampányrendezvényén pedig összeborult a nagyvad és felettese, úgyhogy végérvényesen is lezárták azt a lózungot, hogy nem Gyurcsány Ferenc a főnök. 

A hétvégén közös kampányindító rendezvényt tartott a DK, az MSZP és Párbeszéd, amelyen többek között Karácsony Gergely főpolgármester és a DK árnyékminiszterelnöke, Dobrev Klára is felszólalt.

Az eseményt követően Dobrev Klára videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben elmondta, hogy ő és Karácsony Gergely

az Orbán-rendszer első napjaitól kezdve a szavazóik mellett állnak, közösséget építenek, programot írnak, országot járnak, várost vezetnek és képviselik a magyarok érdekeit az EU-ban.

Azon dolgozunk, hogy mi, szociáldemokraták, szocialisták és zöldek legyünk a biztos pont, akikre mindig lehet számítani.

– mondta Dobrev, majd hozzátette, hogy

mi ellenzékiek összetartozunk és mi nem egymást, hanem Orbánt akarjuk leváltani.

A Demokratikus Koalíció politikusa szerint ezt jelenti ellenzékinek lenni.


@klari_vagyok

Mi vagyunk a biztos pont azok számára, akik nemcsak a kormányváltást akarnak, hanem az Orbán-rendszer bukását is.

♬ eredeti hang - Dobrev Klára

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések