A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csárdi Antal szerint V. Naszályi Márta nagyon rossz városvezető


Meglepő helyről érte komoly kritika a Budavári Önkormányzat első emberét, a párbeszédes V. Naszályi Mártát, akinek botrányos ügyeitől hangos a sajtó évek óta. Most épp egy túlárazott közbeszerzés miattelégedetlenkednek a kerületiek. Az LMP országgyűlési képviselője is elmondta véleményét a polgármesterről: szerinte hosszú évek óta ő a legrosszabb, nem is fogják a kampányban segíteni.

Hosszas cikket közölt Budavárról a közelgő önkormányzati választás kapcsán a Telex. A budavári viszonyokat bemutató írásban kitérnek jelöltekre, a Fidesz színeiben induló Böröcz Lászlóra, valamint a jelenlegi polgármesterre, V. Naszályi Mártára, aki kezdetben LMP-s, majd párbeszédes színekben politizált.

A cikk talán egyik legpikánsabb része az, amikor Csárdi Antalt kérdezik meg a budavári helyzetről. Az LMP politikusa kendőzetlen véleményt fogalmaz meg: V. Naszályit hosszú idő óta a legrosszabb városvezetőnek tartja. Annyival persze árnyalta álláspontját, hogy Böröcz Lászlót is gyenge jelöltnek tartja. Hangsúlyozta azt is: az LMP nem fog részt venni a kampányban, sem polgármesterjelöltjük, sem egyéni jelöltjeik nem lesznek Budaváron, mert nem akarják az ellenzéki jelölt esélyeit rontani a fideszessel szemben.

(Pestisracok.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések