A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baloldali provokátor: fura alakok követnek, pisztolytáskával az oldalukon szemmel vernek


A Soros-blog szemlézte a Keresztény Zoltán nevű provokátor bejegyzését.

A honlapunkon többször beszámoltunk a baloldali provokációiról hírhedt Keresztény vergődéséről.

Hősünk most nagyon komoly drámát adott elő a Facebookon...

Mutatjuk:

„Mindenki számára visszakövethető és sokak által ismert, hogy egy vasárnapi napon, 2023. szeptember 3-án fekete lepellel takartuk le a Gazprom pénzéből frissen felújított nagybajomi szovjet emlékművet”– idézte fel a bejegyzés elején.

„Ezzel a letakarással jelezzük Putyin és Orbán elvtársaknak, hogy ez így nincsen rendjén. Csakhogy, néhány nappal később valakik nekem is üzentek” – meséli Keresztény.

„2023. szeptember 6., egy napsütéses szerdai nap volt, amikor is reggel indultam dolgozni és arra lettem figyelmes, hogy a házunk előtt egy sötét színű VW kombi autó áll, mellette egy civil ruhás fickó, oldalán – jól láthatóan, mintegy demonstratíve – a pisztolytáskájával, benne a fegyverrel és a szemével engem követ.”

Délután pedig megérkezett a váltás:„Megint egy sötét színű kombi autó – ezúttal egy Skoda – várt engem, mellette most egy másik civil ruhás ember, pisztolytáska tüntetőleg kint, benne fegyver, karba tett kézzel, a kocsinak támaszkodva figyel, szemmel ver és somolyog.” - írja.

„Aznap este a szokásos, baráti, kispályás focira indulva, lazán el is sétáltam mellette úgy, hogy most én üzentem tüntetőleg minden porcikámmal: nem érdekeltek. Csinálhattok, amit akartok, nekem az ország becsülete fontosabb annál, minthogy ilyen bazári pózolással meg lehessen félemlíteni. Az egyik autót le is fotóztam és a rendszám és típus alapján egy biztos: nem rendőrök voltak.” - zárta rettegő sorait a balfasz.

Minden bizonnyal ma már Magyar nevű kollégájáról szól minden, elő kellett rukkolnia valami durva sztorival...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések