A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Magyar Péternek köszönhetően, lassan a nullához konvergáló támogatottsággal rendelkező pártnak is megvan a Szoboszlói jelöltje


Az eddigi 3 versenyző mellé - a jelenlegi polgármester Czeglédi Gyula, a Sóvágó László ex-polgármester által pátyolgatott Kanizsay György Béla és a Gyurcsány holdudvarát képező pártszövetség régi-új felfedezettje, Dede Tamást mellett -, negyedikként felsorakozott a Momentum jelöltje is, Dr. Kerekes László sebész főorvos is.

A Momentum Dr. Kerekes László sebész főorvost indítja polgármester-jelöltnek Hajdúszoboszlón. Erről maga a Momentum Mozgalom adott ki közleményt. 

A Momentum bejelentette polgármester-jelöltjét Hajdúszoboszlón a június 9-i önkormányzati választásokra. Dr. Kerekes László hajdúszoboszlói sebész főorvos és háziorvos, aki hajdúszoboszlói civilekből álló csapatával a város minden körzetében indít jelöltet a jelenlegi városvezetéssel szemben.

Kerekes a sajtótájékoztatóján elmondta: "Sokak kérésére döntöttem úgy, hogy polgármester-jelöltként elindulok az önkormányzati választáson, mert a szoboszlóiak úgy érzik, teljes megújulásra van szükség Hajdúszoboszlón. A 2019-ben polgármesterré választott Czeglédi Gyula ugyanis hiába indult függetlenként, valójában a Fidesz támogatásával vezeti a várost. Sőt, a helyi, magukat ellenzékinek mondó szereplők is több szálon kötődnek a Fideszhez. A városvezetés pedig a helyiek érdekei helyett a fideszes pártérdekeket helyezi előtérbe" - áll a Magyar Péternek köszönhetően, lassan a nullához konvergáló támogatottsággal rendelkező párt közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések