A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DK, a Momentum, az LMP és a Párbeszéd is beállt a kommunista Pikó mögé a Józsefvárosban


Megszületett a megállapodás a józsefvárosi választási szövetségről. Azok a jelölő szervezetek, akik részt vettek a tárgyalásokon, közösen indulnak a 2024-es önkormányzati választáson, polgármester-jelöltjük pedig Pikó András – jelentette be a ex-Klubrádiós Pikó András a Facebookon.

A moslékszövetségben A C8 Civilek Józsefvárosért Egyesület, a Demokratikus Koalíció, az LMP – Magyarország Zöld Pártja, Momentum Mozgalom, a Párbeszéd – Zöldek és a szélsőbalos Szikra Mozgalom van benne.
 
A kerület jelenlegi polgármestere már 2022 végén bejelentette, hogy újraindul. A Momentum már tavaly márciusban biztosította támogatásáról, a DK józsefvárosi szervezetének elnöke pedig egy júniusi interjúban arról beszélt, hogy nem indítanak saját jelöltet, beállnak Pikó mögé.

Bár korábban az MSZP is bejelentette, hogy az újrainduló Pikó Andrást támogatják, a polgármester friss bejegyzésében nincs feltüntetve a párt neve.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések