A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Nélkülem is megy a világ” – Nagy Feró már nem foglalkozik a Beatrice pénzügyeivel


Nincs már hozzá türelme.


Nagy Feró a Ripostnak adott interjút, amelyben a családi élete mellett a zenekara pénzügyeinek menedzseléséről is beszélt. Mint kiderült, a 78 éves zenész egy ideje már átadta a stafétabotot ilyen téren a családtagjainak, elsősorban az ezekhez való türelem hiányában.

A nagyobbik fiam, Botond a zenekar és az én menedzserem is. A feleségem, Ági pedig az itthoni pénzügyi helyzetet tartja rendben. Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom. Vége a bulinak, és koccintunk a polgármesterrel

– magyarázta Nagy Feró, aki egyébként korábban saját maga intézte az együttes pénzügyeit.

A Beatrice frontembere ilyen tekintetben a rendezettség híve volt, elmondása szerint egy táblázatot készített, és mindig beírta oda, mennyit kaptak a fellépésekért, de hamar rájött, hogy nincs hozzá türelme. Ezért kérte meg egyszer a fiát, hogy „kicsit vegye át az irányítást”, aki aztán az énekes szavait idézve úgy beletanult az egészbe, hogy onnantól bárhová mentek, neki semmivel nem kellett foglalkoznia, csak „a zenekar művészeti részével”.

Nélkülem is megy a világ, kifejezetten élvezem, hogy ennyi segítségem van

– fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések