A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eva Mendes elárulta, mi a titka a szépségének


Egyszerűbb, mint gondolná.


Néhány héttel ezelőtt töltötte be 50. életévét, ám rajongói szerint jó néhány évet letagadhatna Eva Mendes. A színésznő titkára sokan kíváncsiak lennének, ezért elárulta, minek köszönheti, hogy szinte egy ránca sincsen. Nemrég azt is bevallotta, hogy minden másnap borotválnia kell az arcát.

Minden reggel citromos meleg vizet iszom. Így egész nap hidratált vagyok, és ez a csodaital segít abban, hogy egészséges legyek, és így azt is elérem, hogy a bőröm sokkal simább legyen, ettől pedig végeredményben sokkal jobban nézek ki. (...) Úgy gondolom, hogy a női szépség belülről fakad, ezért a legfontosabb dolog a víz, víz, víz

– magyarázta Mendes, aki szerint az is segít, hogy évek óta nem evett húst.

Rengeteg halat eszem, és évek óta nem fogyasztottam húst. A bőröm érezhetően szebb és egészségesebb, amióta így élek. Ez a három dolog, amire nagyon odafigyelek: edzek, helyesen étkezem és napi három liter vizet iszom. Minden a hidratálással kezdődik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések