A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Péter tegnap este lemondta az ATV-s szereplését


Ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott interjút, amelyben volt férje válogatott bántalmazási módszereiről beszélt. 

Varga Judit egykori férje „más programra való hivatkozással” mondta le a tegnap esti ATV-adást – tudta meg a Mandiner. Az ATV beharangozója ellenére mégsem volt Magyar Péter a szerda (azaz tegnap) esti Egyenes beszéd című műsor vendége. Mindez azért érdekes, mert ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott közel kétórás interjút a Frizbi TV YouTube-csatornáján, amelyben volt férje válogatott bántalmazási módszereiről beszélt.

A hírportál megkereste a televíziót, hogy megtudja, pontosan mi volt az oka annak, hogy Varga Judit volt férje végül nem ment be szerda este az ATV-be, annak ellenére, hogy meghirdették a műsort.

Magyar Péter szerda este azért nem szerepelt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, mert más programjára való hivatkozással lemondta az erre a napra megbeszélt interjút

– írta a Mandinernek az ATV hírigazgatója.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések