A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lendvai: Keresztény kormányunknál senki sem ért jobban a húsvéti áhítat megalapozásához, nagycsütörtökön rabosították Iványi Gábort


A Facebookon írt a botoxos.

„Az az egy biztos, hogy keresztény kormányunknál senki sem ért jobban a húsvéti áhítat megalapozásához. Nagycsütörtökön gyanúsítottként kihallgatták, rabosították Iványi Gábort. Ahogy ilyenkor kell, ujjlenyomatot és DNS-mintát vettek tőle, a fal elé állítva lefotózták. Ha már húsvét, ki mást, mint egy lelkészt, egy egyház vezetőjét. (Ha lúd, legyen kövér.) Egy nappal az ú.n. »bűncselekmény« elévülési határidejének lejárta előtt. Kivárták, hogy a rabosítás a nagyhétre essék. Micsoda véletlen, éppen arra a napra, amikor -persze nem gyanúsítottként- Varga Juditnak is be kellett mennie tanúskodni az ügyészségre. 

Egy-egy, így igazságos. 

Illetve nem is egy-egy, ugyanaznap hallgatták ki Iványi mellett Gurmai Zitát, Herényi Károlyt, és az ügy egyéb gyanúsítottait. Gondolom, az érintett újságírók később következnek. Nagypénteken jött a hír: előző este Semjén Zsolt -bizonyára Isten szent nevében-. beadta a mini Dubajról szóló törvényjavaslatot. Érdeklődéssel várom, mivel állnak elő Nagyszombaton.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések