A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szoboszlai újra megsérült, ma nem játszhat, de a Liverpool jó okkal eltitkolta


A Premier League-ben ma délután Arsenal–Liverpool rangadót játszanak (17.30, tv: Spíler 1), sajnos Szoboszlai Dominik nélkül. A magyar válogatott csapatpitánya újra megsérült, el sem utazott Londonba,- írja a Magyar Nemzet. 

A közösségi médiában több mint nyolcszázezer követővel rendelkező, Liverpool-hírekre szakosodott The Anfield Talk X-csatorna (egykoron Twitter) szombat késő este dobta le a bombát, miszerint Szoboszlai Dominik kimarad Jürgen Klopp csapatából az Arsenal elleni vasárnapi Premier League-rangadón. A magyar középpályás a január 1-jén elszenvedett sérülése után szerdán már kezdő volt a Chelsea ellen, ráadásul gólt is szerzett, és Jürgen Klopp a pénteki sajtótájékoztatón sem említette, hogy bármi baj lenne vele.

Az általunk hitelesnek tartott PoolBarátok Facebook-csoport ma nem sokkal dél előtt részletekről számolt be:

„Klubhoz közeli forrástól tegnap jutott tudomásunkra, hogy Dominik tegnap nem utazott el Londonba. Nem volt tervben, hogy a meccs előtt, vagy Klopp-nyilatkozat előtt megosszam ezt az infót, ugyanis ilyenkor minél többismeretlenes az egyenlet az ellenfél csapat számára meccs előtt, az annál jobb. Készüljenek csak Domira. Este az autogramvadászok figyeltek fel rá, hogy Dominik nem megy be a hotelbe a csapattal, azóta terjed a neten a hír, mint a veszedelem, ti pedig millió üzenetet küldtetek, hogy mi van vele. Az a hír nem igaz, hogy lebetegedett. Megsérült. Nem tudni, mennyire súlyos. Korábban combhajlító-sérülése volt, szóval lehet kombinálni, de majd Klopp elmondja mit tud. Reméljük, mihamarabb újra játszhat! Mindenesetre ma nagyon nehéz lesz pótolni” – áll a bejegyzésben.

Angol forrás: 

A Liverpool várható összeálltása: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Gomez – Mac Allister, Jones, Elliott – Jota, Núnez, Díaz.

Ugyanakkor egy helyi, kisebb követői táborral rendelkező liverpooli X-oldal, az AnfiledSector szerint Szoboszlai a csapattal van. De lehet, hogy ők is a klub „érdekeit” tartják szem előtt, az Arsenal megtévesztését. Mindenesetre van olyan liverpooli oldal, amelyik már nem tudja, mit gondoljon...„„„


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések