A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt egy börtönőr a csengeri börtön építkezésén

Halálos munkahelyi baleset történt a csengeri börtön építkezésén csütörtök délelőtt – írta hivatalos honlapján a büntetés végrehajtás.

„Olyan súlyosan megsérült szolgálatteljesítés közben Fehér László bv. főtörzszászlós műveletirányító kollégánk, hogy a helyszínen életét vesztette.”

A Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet állományába tartozó, de a csengeri építkezésen szolgálatot teljesítő Fehér éppen az építőanyagok deponálásában közreműködött, amikor baleset érte.

„A helyszínen dolgozó munkatársaink azonnal a segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a gyors és szakszerű ellátás ellenére, sajnos már nem tudták megmenteni az életét.”

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Fehérről kiemelték, hogy a feladatait mindvégig magas színvonalon, elhivatottan, kiemelkedő szorgalommal végezte.

„Személyében mind emberileg, mind szakmailag egy rendkívüli kollégát, egy kiváló szakembert veszített el a testület. 2016-ban a büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett ”Bronz„ fokozata elismerésben, majd 2023-ban 50. születésnapjára miniszteri jutalomban részesült.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések