A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kövér László: Evilági emberek evilági érdekei táplálják az abnormalitást


A házelnök szerint a magyarok mindig csak annyira élnek, amennyire Magyarország él. 

Mi magyarok, mindig csak annyira élünk, amennyire Magyarország él és Magyarország is mindenkor csak annyira él, mint amennyire a magyar emberek élnek – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a X. Székely Bálon szombat este Budapesten. Az Országgyűlés elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: a tavalyi találkozás óta – ahogy a kalotaszegi népdal mondja – „borul az ég mindenfelől, nem derül” – azaz a világ nem lett sem biztonságosabb, sem derűsebb.

„Járványok, háborúk, vérszomjas nemzetközi spekulánsok és uzsorások, országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek; Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása, egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció, az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió, 

A fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk” – sorolta a mai helyzetet jellemezve.  

Kövér László azt mondta: mindabban, amit tapasztalunk, nem pusztán az örök metafizikai küzdelemről van szó a jó és a rossz között.

A napjainkban már-már emberfeletti erővel támadó abnormalitást, gonoszságot, rombolást és hamisságot nagyon is evilági emberek evilági érdekeik táplálják 

– húzta alá.

Az Országgyűlés elnöke ugyanakkor kiemelte: a jóra törekvő emberek, nehéz időkben és helyzetekben képesek erőn felül teljesíteni, helytállni és győzni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések