A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egri buszmegállóban terített le egy embert a járőrkutya + videó


A Heves vármegyei rendőrkutyák rendkívül kemények, drogot, robbanóanyagot keresnek és találnak.


Ügyesek, gyorsak, rettenthetetlenek és óriási lelkesedéssel végzik a feladataikat – a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság négylábú munkatársait mutatta be a Hír Tv a legkeményebb helyzetekben. A tudósításból megismerhetők a drog- robbanószer-kereső és a járőrkutyák, és azt is láthatóak, hogyan marcangolnak a földön egy veszélyes bűnözőt.

Mint kiderül, folyamatosan tréningezik az ebeket, s Kiss Csaba kutyakiképző parancsait sorra teljesítik.

– Bizonyos szituációk újak lehetnek a kutyának, ha nem gyakoroljuk velük, például egy pályaudvaron lehetnek olyan meglepetések, amelyek miatt a kutya nem tudja végrehajtani a feladatát – magyarázza, miért nem steril környezetben gyakorlatoznak a négylábúakkal.

Az is kiderül, hogy a kábítószer-kereső kutyák nem a drogot keresik, ő a játékát fürkészi. A kiképzés során a játék szagát azonosítják a kábítószer szagával úgy, hogy a kedvenc játékába berejtik a kábítószer szagmintáját.

Azt is bemutatják, mi a különbség a drog és a robbanóanyagkereső kutyák jelzései között, de a járőrkutyák munkája is látható.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések