A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dugin: Trump, Putyin és az apokalipszis


Az orosz filozófus az X-en posztolt.

Miért tartják sorsfordítónak Tucker Carlson interjúját mind a Nyugat, mind Oroszország számára?

Kezdjük az egyszerűbbel: Oroszországgal. Itt Tucker Carlson az orosz társadalmon belül két poláris ellentét középpontjába került: az ideológiai hazafiak és az elit nyugatiak közé, akik mindazonáltal hűségesek Putyinhoz és a különleges katonai művelethez. A hazafiak számára Tucker Carlson egyszerűen "egy közülünk". Tradicionalista, jobboldali konzervatív és a liberalizmus határozott ellenfele. Így néznek ki az orosz cár huszonegyedik századi küldöttei.

Putyin nem gyakran érintkezik az alapvetően konzervatív tábor prominens képviselőivel. A Kreml által neki szentelt figyelem lángra lobbantja a hazafi szívét, és arra ösztönzi, hogy magában Oroszországban is konzervatív-tradicionalista irányvonalat folytasson. Most ez lehetséges és szükséges: Az orosz hatalom meghatározta ideológiáját. Mi elindultunk ezen az úton, és nem fogunk letérni róla. Mégis, a hazafiak mindig attól félnek, hogy mi fogunk. Nem.

A nyugatiak viszont megkönnyebbülten sóhajtottak fel: látjátok, nem minden rossz Nyugaton, és vannak jó és objektív emberek, megmondtuk! Legyünk barátok egy ilyen Nyugattal, gondolják a nyugatosítók, még akkor is, ha a globalista liberális Nyugat többi része nem akar barátkozni, hanem csak szankciókkal, rakétákkal és kazettás bombákkal bombáz minket, megölve asszonyainkat, gyerekeinket és öregjeinket. Háborúban állunk a liberális Nyugattal, legyen legalább barátság a konzervatív Nyugattal. Így jutnak konszenzusra az orosz hazafiak és az orosz nyugatosok (egyre inkább oroszok és egyre kevésbé nyugatosok) Tucker Carlson alakjában.

Nyugaton minden még alapvetőbb. Tucker Carlson egy szimbolikus figura. Ő most a fő szimbóluma annak az Amerikának, amelyik gyűlöli Bident, a liberálisokat és a globalistákat, és Trumpra készül szavazni. Trump, Carlson és Musk, valamint Abbott texasi kormányzó a közelgő amerikai forradalom, ezúttal a konzervatív forradalom arca. Ehhez az amúgy is hatalmas erőforráshoz Oroszország csatlakozik. Nem, nem arról van szó, hogy Putyin támogatja Trumpot, amit könnyen el lehetne utasítani az Egyesült Államokkal való háború összefüggésében. Carlson látogatása valami másról szól. Biden és mániákusai a kijevi elszabadult terroristák kezén keresztül ténylegesen megtámadtak egy nukleáris nagyhatalmat, és az emberiség a pusztulás szélén áll. Se több, se kevesebb.

A globalista média továbbra is egy Marvel-sorozatot forgat csecsemőknek, ahol Pókember Zelenszkij szuperképességekkel és varázsmalacokkal varázslatosan győz a Kreml "Dr. Gonosz" ellen. Ez azonban csak egy olcsó, buta sorozat. A valóságban minden az atomfegyverek bevetése és esetleg az emberiség elpusztítása felé tart. Tucker Carlson valóságellenőrzést végez: vajon a Nyugat érti, hogy mit csinál, az apokalipszis felé tolja a világot? Létezik egy valódi Putyin és egy valódi Oroszország, nem pedig ezek a Marvel által megrendezett karakterek és díszletek. Nézzétek meg, mit tettek a globalisták, és milyen közel vagyunk hozzá!

Nem a Putyinnal készült interjú tartalmáról van szó. Hanem arról, hogy egy olyan személy, mint Tucker Carlson, egy olyan országba látogat, mint Oroszország, hogy egy olyan politikai személyiséggel találkozzon, mint Putyin, egy ilyen kritikus időszakban. Tucker Carlson moszkvai útja lehet az utolsó esély arra, hogy megállítsuk az emberiség eltűnését. Az emberiség gigantikus, milliárdos figyelme magának az emberiségnek erre a sarkalatos interjúra, valamint Biden, a globalisták és a világ bomlástól megrészegült polgárainak őrjöngő, embertelen dühkitörése arról tanúskodik, hogy az emberiség tudatában van a helyzet súlyosságának.

A világot csak úgy lehet megmenteni, ha most megállunk. Ehhez Amerikának Trumpot kell választania. És Tucker Carlsont. És Elon Muskot. És Abbottot. Akkor kapunk egy esélyt, hogy megálljunk a szakadék szélén. Ehhez képest minden más másodlagos. A liberalizmus és annak programja zsákutcába vezette az emberiséget. Most a választás a következő: vagy a liberálisok vagy az emberiség. Tucker Carlson az emberséget választja, ezért jött Moszkvába, hogy találkozzon Putyinnal. Az egész világ megértette, hogy miért jött, és hogy ez mennyire fontos.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések