A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csek Katka: Orbán Viktor megpróbálja sikerként eladni a hátraarcot


A Momentum hazaárulója a Facebookon posztolt. 

Valós veszély volt Orbán Viktor állítása szerint, hogy a magyarok pénzét adja az EU Ukrajnának. Ez hazugság, soha senki nem akarta sem a kohéziós alapokat, sem a helyreállítási pénzeket Ukrajnának küldeni, az egy teljesen másik kalapban lévő pénz. Semmi köze Ukrajnához. (A szóban forgó pénzeket egyébként már régen megkaptuk volna, ha Orbánéknak nem lenne fontosabb a jogállam szétverése.)

Miért állítja mégis Orbán, hogy a magyarok pénze veszélyben volt? Hogy sikerként adhassa el a hátraarcot: hogy ő megvédte a magyarok pénzét, ami kizárólag miatta van veszélyben. Micsoda politikus! Az örömködésének valóságtartalma körülbelül annyi, mintha megpróbálná bemesélni, hogy cápák voltak a Balatonban, de hála neki, már nincsenek.

Persze ennél sokkal fontosabb hír, hogy az Európai Unió egységesen támogatja Ukrajnát, ez pedig egy nagyszerű döntés. Európa és Magyarország, és persze a kárpátaljai magyarok biztonsága múlik rajta.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések