A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Arról, hogy a bicskei pedofil egy buzi, hallgat a baloldal


A köztársasági elnök vitatható kegyelmezése kapcsán csak a kedvezményezett, K. Endre, a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatóhelyetteséről beszél a baloldal, azonban valamilyen ok miatt a tényleges pedofil büncselekményt elkövető, börtönbüntetését töltő igazgatóról egy szót sem ejt.

Az éves melegfelvonulásokon az első sorban menetelő baloldal narratívájába ugyanis nehezen fér bele, hogy a bicskei rém nem csak pedofil, hanem homoszexuális is, saját neméhez, pontosabban kisfiúkhoz vonzódik.

V. János huszonhat éven keresztül volt a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója, az a 2019-ben jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélt férfi, aki rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített a rábízott kiskorú és fiatalkorú fiúkkal.  A Győri Ítélőtábla másodfokú döntésével a folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és annak kísérlete bűntettet folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és annak kísérlete bűntettre változtatta, egyebekben helybenhagyta az első fokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék 2018-ban hozott határozatát- írja a Magyar Nemzet.

A vádirat szerint V. János éveken át végzett szexuális cselekményeket a felügyelete alatt álló kiskorúakkal.

Két fiatal fiú ezek kezdetekor még nem múlt el 12 éves, három kamaszfiú sértettel 14 éves kora előtt lépett szexuális kapcsolatba. 

Ezenfelül a férfi több, 18 év alatti fiúval szemben is súlyosan szeméremsértő magatartást tanúsított, egyikükkel rendszeresen szexuális cselekményt végzett. 

Mint a bírói ítélőtanács elnöke indoklásában elmondta,

a minősítést azért kellett megváltoztatni két esetben, mert az elkövetés óta szigorodott a büntető törvénykönyv szabályozása,

a Székesfehérvári Törvényszék azonban nem az arra az időszakra hatályos törvényi szabályozást alkalmazta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések